35 37 11 83 info@hcn-vvs.dk

VVS Frederiksberg

Chr. Nielsen & Co. er autoriseret VVS-installatør, blikkenslager og gasmester. Vi udfører VVS-installationer af højeste kvalitet i hele København. Vi er stolte af at kunne levere pæne og funktionelle VVS-installationer på Frederiksberg.

Erfaren og kvalitetsbevidst VVS-installatør på Frederiksberg

Chr. Nielsen & Co. har udført VVS-installationer siden 1906 på Frederiksberg og resten af København. Så uanset hvilken type VVS-opgave du skal have løst, har vi erfaring med at lave den bedste løsning.

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med vores arbejde. Derfor lytter vi altid til dine ønsker og behov, så vi kan lave den mest optimale løsning til dig. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Vi tilbyder:

  • Alle former for blikarbejde
  • Renovering eller nyt badeværelse
  • VVS-arbejde i køkken og bryggers
  • Installering og reparation af gulvvarme
  • Gasarbejde og gasservice

Få et tilbud på din VVS-opgave

Vi giver dig altid en samlet pris på din opgave, inden vi begynder, og skulle der mod forventning opstå uforudsete omkostninger i forbindelse med din opgave, så får du altid besked, inden vi fortsætter arbejdet. Så ved du, hvad du skal regne med. 

Vi har været i branchen i over 100 år og kan rådgive dig fra A-Z. Har du et projekt, kommer vi gerne forbi til en snak, så vi kan finde den bedste løsning.

Kontakt din lokale VVS-installatør på Frederiksberg

Har du brug for regelmæssige tjek af dine VVS-installationer, kan du få en serviceaftale. Med en serviceaftale kommer vi og tjekker dine installationer igennem regelmæssigt, så du undgår at noget går i stykker i utide.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at VVS-installationerne fungerer. Derfor står vi også klar til at rykke ud ved akutte problemer på hele Frederiksberg og i resten af København. 

Kontakt H. Chr. Nielsen & Co. på telefon 35 37 11 83.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.