35 37 11 83 info@hcn-vvs.dk

Blikkenslager & Aut. VVS

Har du VVS, du skal have udført i dag?

Har du en hastesag, så prøv at ringe til os. Vores blikkenslagere kan altid rykke ud med det samme, hvis vi har en hastesag hos en anden kunde, men hvis du ringer til os, kan det ofte lade sig gøre alligevel. Ellers kan vi informere dig, om hvornår vi kan være hos jer.

Blikkenslager – Alt inden for vand, varme, sanitet og gas

Vi tilbyder et bredt udvalg af VVS- og blikkenslager tjenester. Vores kompetente folk løser både almindelige opgaver og mere specielle opgaver.

Vi udskifter f.eks. faldstammer eller renoverer varmeanlæg. Skal badeværelset renoveres eller skal der etableres helt nyt badeværelse, har vi ekspertisen og overblikket til at løse opgaven.

Løbende service – få en VVS serviceaftale

Hvis I har brug for løbende service for at sikre, VVS installationer er vedligeholdt, kan det være en god idé med en VVS serviceaftale med H. Chr. Nielsen & Co. Kontakt os for at høre mere om fordelene ved en serviceaftale.

Få en samlet pris på blikarbejdet

Du kan få gode råd om VVS, før vi går i gang med et arbejde hos dig. Du får en samlet pris på det planlagte arbejde, så du kender omkostningerne, før vi går i gang. Hvis der er uforudsete omkostninger, informerer vi dig, før vi udfører arbejdet.

Blikkenslager i København

Vi har mange tilfredse kunder, fordi vi altid bestræber os på at udføre et stykke kompetent blikkenslagerarbejde inden for den tidsramme, vi har sat.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.