35 37 11 83 info@hcn-vvs.dk

Gasmester i København

Autoriseret gasmester
H. Chr. Nielsen & Co. A/S er din professionelle gasmester i København. Vi har udstyret, erfaringen og den kvalificerede ekspertise til at udføre dine opgaver inden for gasservice og -reparation.

Gasmesteren udfører blandt andet:

  • Gasservice og vedligeholdelse
  • Gasinstallation
  • Opsætning af bygas
  • Opsætning af komfur
  • Installation/opsætning af gasmåler

Moderne gasmontør

Vores gasmontør udfører alle opgaver inden for gas, og hos os er der ingen gasopgave, der er for lille eller for stor. Vi er konstant opdateret med den nyeste viden og teknik inden for gas, hvorfor vi kan tilbyde et professionelt og moderne udført gasarbejde, der holder i mange år frem.

Gasmester med garanti

Vores autoriserede gasmontør har mange års erfaring og høj ekspertise inden for arbejdet med gas. Vi udfører kun gasarbejde, vi kan stå inde for med vores faglige stolthed, og et arbejde, som overholder gasmesterens kerneværdi om kvalitetsarbejde.

Dette kombineret med vores medlemskab af TEKNIQ er din betryggende sikkerhed om, at gasmesteren udfører et ordentligt arbejde.

Gasmester i hele Københavnsområdet

Vores gasmester kører i hele København og omegn, så har du brug for en professionel og erfaren gasmester, er vi ikke længere end et opkald væk i Storkøbehavn.

Gasmesteren yder ligeledes en professionel rådgivning og vejledning, hvis du har spørgsmål til dine gasinstallationer eller vores gasarbejde. Kontakt os på telefon 35 37 11 83 og få et uforpligtende tilbud af vores gasmester.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.