VVS NÅR DET ER BEDST 35 37 11 83 info@hcn-vvs.dk

VVS Valby

Chr. Nielsen & Co. har været i VVS-branchen i over 100 år. Vi har gjort det til vores varemærke at levere VVS-installationer i høj kvalitet til Valby og hele København. Vi sætter en ære i at levere god service og har sans for de små detaljer. Vi udfører alt indenfor VVS i Valby og resten af Købehavn, så tøv ikke med at kontakte os og hør hvad vi kan gøre for dig Læs mere om VVS København

Funktionelle og pæne VVS-installationer i Valby

Vi bestræber os altid på at levere funktionelle og pæne løsninger. Derfor er det vigtigt for os at tage dig med på råd og lytte til dine ønsker og behov.

Som autoriseret VVS-installatør, blikkenslager og autoriseret gasmester løser vi alt fra en vandhane, der drypper, til renovering af badeværelset eller installering af gulvvarme. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Vi tilbyder:
  • Alle former for blikarbejde
  • Renovering eller nyt badeværelse
  • VVS-arbejde i køkken og bryggers
  • Installering og reparation af gulvvarme
  • Gasarbejde og gasservice
VVS Valby

Få en samlet pris på dine VVS-opgaver i Valby

Vi giver dig altid en samlet pris på opgaven, inden vi går i gang. Så ved du, hvad du skal regne med. Skulle der mod forventning opstå uforudsete omkostninger i forbindelse med din opgave, så får du altid besked, inden vi fortsætter arbejdet. Det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds med vores arbejde. Vores mange års erfaringer giver det bedste udgangspunkt for at kunne give dig kvalificeret rådgivning med på vejen.

Kontakt vores VVS Valby

Chr. Nielsen & Co. løser opgaver i Valby og hele København. Vi har været i branchen i over 100 år og kan rådgive dig fra A-Z. Uanset om der er tale om renovering af et badeværelse eller udskiftning af tagrender, så har vi prøvet det før. Vi kommer gerne forbi til en snak om lige netop dit projekt, så vi kan finde den bedste løsning. Kontakt VVS Valby H. Chr. Nielsen & Co. telefon 35 37 11 83.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.