VVS NÅR DET ER BEDST 35 37 11 83 info@hcn-vvs.dk

Aut. VVS-installatør i København

H. Chr. Nielsen & Co er autoriseret VVS-installatør, gasmester og blikkenslager. Vi udfører alle former for VVS-installatiner og -ydelser, samt blikarbejde, gasarbejde og gulvvarme i hele København.

Erfaren og kvalitetsbevidst VVS-installatør

Vores VVS-installatør udfører alle opgaver professionelt og med fokus på kvalitet og god service. Med vores mangeårige erfaring og høje faglige kompetencer er du garanteret et ordentligt og kvalitetsbevidst arbejde med lang holdbarhed.

VVS-ydelser:

Blikkenslager laver alt uden på dit hus

Vores blikkenslager sørger for, at dit hus er godt beskyttet mod vind og vejr. Vi tilbyder at lappe dit utætte tag, sætte nye tagrender og nedløb op. Vi udfører alt i zink og kobber, og vi lytter altid til dine ønsker og behov, så du får en løsning, der passer til dig.

Blikkenslager-ydelser:

  • Facadearbejde i zink og kobber
  • Inddækning af skorstene og kviste
  • Inddækning af skotrender, altaner, kviste og karnapper
  • Installation og reparation af tagrender og nedløb
  • Nye tage og facader i skifer

Dygtig og erfaren gasmester

Vi er autoriseret gasmester, og hjælper dig med gasservice og -installation. Vores mange års erfaring sikrer dig, at vi altid leverer arbejde af højeste kvalitet. Vores gasmester er altid opdateret med den nyeste viden, og derfor får du en sikker og moderne løsning, når du vælger os.

Kontakt din VVS-installatør i København

Vores arbejdsfelt spænder bredt fra VVS-installationer og gulvvarme til blik- og gasarbejde. Gå på opdagelse i menuen for at læse mere om, hvad vi tilbyder. Har du brug for professionel rådgivning og vejledning, kan du altid ringe til os på tlf. 35 37 11 83 og få en uforpligtende samtale. Vores VVS-installatører sikrer dig VVS, når det er bedst!

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.