VVS NÅR DET ER BEDST 35 37 11 83 info@hcn-vvs.dk

Aut. VVS installatør i København

H. Chr. Nielsen & Co er autoriseret VVS-installatør, gasmester og blikkenslager. Vi udfører alle former for VVS-installationer og -ydelser, samt blikarbejde, gasarbejde og gulvvarme i hele København.

Erfaren og kvalitetsbevidst VVS installatør

 

Vores VVS-installatør udfører alle opgaver professionelt og med fokus på kvalitet og god service. Med vores mangeårige erfaring og høje faglige kompetencer er du garanteret et ordentligt og kvalitetsbevidst arbejde med lang holdbarhed.

VVS-instalationer:

Vi installerer din gulvvarme!

 

Vores blikkenslager sørger for, at din gulvvarme bliver installeret professionelt og ordentligt. Vores løsninger har altid henblik på energi og miljørigtige apparturer. På den måde, får du den mest effektive metode, at opvarme dit hus på.

Vi hjælper dig med dit nye køkken eller badeværelse

 

Vi er autoriseret gasmester og blikarbejdere, der hjælper dig står klar til, at hjælpe idg. Vores mange års erfaring sikrer dig, at vi altid leverer arbejde af højeste kvalitet. Så står du og skal have installeret gaskomfur i dit nye køkken eller renovere dit badeværelse, så det os du skal vælge. Vores ansatte er altid opdateret med den nyeste viden, og derfor får du en sikker og moderne løsning, når du vælger os.

 

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.
Kontakt din VVS installatør i København

 

Vores arbejdsfelt spænder bredt fra VVS-installationer og gulvvarme til blik- og gasarbejde. Gå på opdagelse i menuen for at læse mere om, hvad vi tilbyder. Har du brug for professionel rådgivning og vejledning, kan du altid ringe til os på tlf. 35 37 11 83 og få en uforpligtende samtale. Vores VVS-installatører sikrer dig VVS, når det er bedst!