VVS NÅR DET ER BEDST 35 37 11 83 info@hcn-vvs.dk

Installation af Gulvvarme

H. Chr. Nielsen & Co. er leverandør af alle typer gulvvarmesystemer. Vi giver dig professionel rådgivning i valg af den rigtige, holdbare og energivenlige løsning.

Fordele ved gulvvarme

Varme i gulvet er en luksus, som man nødig vil undvære, når man først har prøvet det. Især i gulvvarme i badeværelser og køkkener er  populært, men mange vælger efterhånden gulvvarme flere og flere steder i huset.

Det er ikke nødvendigvis dyrere at varme sit hus op med gulvvarme fremfor radiatorer. Det kommer helt an på, hvor godt isoleret huset er.

Fordele ved at installere gulvvarmesystemer

  • Jævn opvarmning af rum
  • Ingen fodkulde
  • Gulvvarme i badeværelse sikrer hurtigere tørring af overflader
  • Ingen vedligehold
  • Mindre støv, der hvirvler rundt i luften end ved radiatorer

Nyt gulvvarmesystem

Vi har installeret gulvvarme igennem mange år, og har derfor den fornødne erfaring til at kunne rådgive dig til den bedste løsning. Vores ekspertise gør os til en professionel samarbejdspartner, når du skal have lagt varme i gulvet.

Hos os får du professionel rådgivning i valg af den rette løsning, der passer til dit hjem. Vi har særligt fokus på holdbare og energivenlige løsninger.

Reparationer af gulvvarme

Har du allerede et gulvvarmesystem i dit hjem, så kommer vi gerne og servicerer det. Oplever du problemer med din gulvvarme, reparerer vi det, og kommer gerne med vores bud på en energivenlig løsning på dit problem.

En energivenlig løsning er ikke altid den billigste løsning at få lavet, men klart den billigste løsning på længere sigt.

Få et tilbud

Det koster intet at få et tilbud på gulvvarme hos H. Chr. Nielsen & Co. Vores dygtige og kompetente medarbejdere sidder klar til at svare på dine spørgsmål vedrørende VVS og gulvvarme i dit hjem. Kontakt os på telefon 35 37 11 83 for et uforpligtende tilbud

 

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.