VVS NÅR DET ER BEDST 35 37 11 83 info@hcn-vvs.dk

Køkkenet

H. Chr. Nielsen & Co. er autoriseret VVS-installatør, og vi hjælper dig med dine VVS-installationer i dit hjem. Vi sørger for alt indenfor vand, varme og sanitet, uanset om du skal have nyt køkken, eller renovere dit gamle.

I et moderne hjem er køkkenet i centrum

 

I de fleste hjem er køkkenet et centralt knudepunkt i huset. Det stiller høje krav til indretning og funktionalitet. Vi sørger for, at alle dine VVS-installationer fungerer, så du får færre bekymringer i hverdagen.

Har du brug for professionel rådgivning og vejledning i forbindelse med dine VVS-installationer i dit køkken, så er vi altid parate til at svare på dine spørgsmål.

Nyt køkken

Skal du have helt nyt køkken, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi rådgiver dig indenfor VVS og alt, hvad der dertil hører. Vi hjælper dig til gode og funktionelle løsninger, så køkkenvask, vandhane og afløb er placeret godt og praktisk.

Vi er leveringsdygtige i næsten alle hvidevarer, og vi hjælper dig gerne med at vælge det produkt, der passer bedst til dine behov.

Vi installere desuden gulvvarme, så skulle du have ønske om det i dit nye køkken, så sørger vi for en holdbar og energivenlig løsning til dig.

Vedligeholdelse af køkkenet

Har du problemer med en vandhane, der drypper, eller en emhætte, der ikke duer? Så lad os hjælpe dig. Vi reparerer dine VVS-installationer, og udskifter alt fra køkkenvaske til ovne og emhætter.

Vi kan levere de fleste hvidevarer, og vi går ikke før, de er sat ordentligt og forsvarligt op.

Få et uforpligtende tilbud

Det koster ikke noget at få et tilbud hos os. Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning til dit køkken, så kan du altid ringe og få en uforpligtende snak. Kontakt os på telefon 35 37 11 83.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.