VVS NÅR DET ER BEDST 35 37 11 83 info@hcn-vvs.dk

Renovering af badeværelse

Som autoriseret VVS-installatør har vi hos H. Chr. Nielsen & Co. mange års erfaring i at indrette og bygge nye badeværelser. Vi yder professionel rådgivning i valg af sanitet, indretning, placering af afløb og alt, hvad der ellers hører til et badeværelse.

Behov for nyt badeværelse

Der er meget at holde styr på, når man skal til at bygge et helt nyt badeværelse. Det skal naturligvis være funktionelt og godt indrettet. Ofte er badeværelset et forholdsvis lille rum, og derfor kan det være svært at få det indrettet, så man udnytter rummet bedst muligt. Vi har mange års erfaring i at renovere og bygge nye badeværelser, og derfor har vi stor viden om, hvordan det kan indrettes funktionelt og praktisk. Vi kan derfor tilbyde dig rådgivning i forhold til indretningen, men også i forhold til valg af sanitet, afløb og alt, hvad der ellers hører med.

Reparation og vedligeholdelse af badeværelse

Har du problemer med en vandhane eller et toilet, der løber, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi reparerer og udskifter alt fra vandhaner til ballofix. Vi hjælper både med udskiftning af toilet samt Montering af toilet.  Vi kommer altid med vores bud på en energivenlig løsning. Den energivenlige løsning er ikke altid den billigste løsning af få lavet, men det er klart den billigste løsning på længere sigt. Hos os er holdbare og funktionelle løsninger i højsæde.

Få et tilbud på VVS til badeværelset

Har du spørgsmål til VVS-installationerne på dit badeværelse, eller spørgsmål til dit nye badeværelse, så kan du altid ringe til os og få en uforpligtende samtale. Vi lægger vægt på holdbare løsninger og god kundeservice, derfor lytter vi altid til dine behov, så vi kan lave en god løsning, der passer til dig. Kontakt os for en snak og et uforpligtende tilbud på telefon 35 37 11 83.

 

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.