VVS NÅR DET ER BEDST 35 37 11 83 info@hcn-vvs.dk

VVS og VVS arbejde

H. Chr. Nielsen & Co. holder til på Nørrebro, men klarer naturligvis VVS opgaver i hele København og omegn. Vi yder kvalitet i alt i alle vores opgaver til billige og fornuftige priser. Vi går op i glade og tilfredse kunder, der leder efter et troværdigt VVS firma. Vi har mange års erfaring i alt hvad vi laver, så vi er altid fokuserede på, at det vi laver er holdbart med dygtigt håndværk. Du kan altid kontakte os til en uforpligtende samtale, skulle du have spørgsmål til vores ydelser.

En VVS du kan regne med, når du skal have lavet vvs arbejde

Vi har over årene specialiseret os indenfor bestemter områder i vores vvs arbejde. På den måde sikre vi høj kvalitet og et ordentligt udført job. Vi er meget bevidste om, hvad vores kunder tidligere har haft af ønsker, som vi med tiden har tilgodeset i vores arbejde i dag.

Vi tilbyder følgende vvs ydelser:

Så ligemeget om du skal bruge hjælp til facade arbejde eller have vedligeholdt din gas service, står vi til rådighed. Med mottoet “VVS når det er bedst” kan du altid regne med den bedste rådgivning når du snakker med os. Vi gør en dyd i, at lytte og imødekomme alle vores kunders behov. Derefter løser vi problemstillingerne med et smil og med VVS arbejde i topklasse.

VVS

VVS og VVS arbejde med garanti

Vi udfører altid vores arbejde med et smil på læben og med professionel garanti. Vi er samarbejdspartnere med TEKNIQ, som garantere dig solidt og professionelt håndværk. Derfor kan du trygt benytter dig af vores vvs og vvs arbejde, når behovet opstår.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.