VVS NÅR DET ER BEDST 35 37 11 83 info@hcn-vvs.dk

Blikarbejde

H. Chr. Nielsen & Co. sørger for at dit hus er tæt og godt beskyttet mod vind og vejr. Vores blikkenslagere beklæder tag og facader i kobber, zink, aluminium, rustfast stål, stål eller skifer. Vi står klar til at løse dit blikarbejde i hele København.

Udendørs blikarbejde

Vores dygtige blikkenslagere beskæftiger sig primært med udendørs blikarbejde. Uanset om det gælder udskiftning eller reparation af tagrender, zink inddækning af kviste og skorstene, eller andre former for facade inddækninger, så står vores erfarne blikkenslagere klar til at løse opgaven.

Utætheder i tag, facader og tagrender kan ende med fugtskader. Har du mistanke om, at dit hus er utæt, er det derfor vigtigt, at du reagerer med det samme, inden skaden udvikler sig.

Blikarbejde til dit behov

Vi lytter altid til dine ønsker og behov, så vi kan finde den bedste løsning til dig. Vi har altid fokus på at levere blikarbejde, der sikrer et langtidsholdbart resultat af højeste kvalitet.

 

Vi tilbyder:

 

  • Facadearbejde i zink og kobber
  • Inddækning af skorstene og kviste
  • Inddækning af skotrender, altaner, kviste og karnapper
  • Installation og reparation af tagrender og nedløb
  • Nye tage og facader i skifer
blikarbejde i københavn og omegn. taglægning og facade i skifter og udskiftning af tagrender og reparation

Vi giver en samlet pris 

Hos os får du altid en samlet pris på din opgave, så du ved, hvad du kan regne med. Skulle der opstå uforudsete ændringer i prisen, så får du altid besked, inden vi fortsætter opgaven. På den måde kan du føle dig tryg ved arbejdet, og du bliver ikke overrasket, når du får regningen.

Vi bestræber os på at udføre dit blikarbejde indenfor den aftalte tidsramme og til den aftalte pris. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og lever derfor aldrig halve løsninger.

Få et uforpligtende tilbud

Står du med en opgave, som du ønsker vores syn på, så tager vi gerne en ganske uforpligtende snak om mulige løsninger. Vi giver dig et bud på, hvordan vi ville gribe opgaven an, så du får en løsning, der passer bedst muligt til dine ønsker, og samtidig er funktionel og holdbar.

Kontakt os på telefon 35 37 11 83 for en uforpligtende samtale om dit blikarbejde.

 

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.