VVS NÅR DET ER BEDST 35 37 11 83 info@hcn-vvs.dk

Gasmester i København

H. Chr. Nielsen & Co. er din professionelle gasmester i København. Vi har udstyret, erfaringen og den kvalificerede ekspertise til at udføre dine opgaver indenfor gasservice og -reparation. Hos os er kvalitet og god service i højsæde, og derfor kan du regne med sikre og gode løsninger.

Autoriseret gasmester

Vi er autoriseret VVS-installatør og gasmester. Vi løser alle opgaver indenfor gas, og hos os er ingen opgave for lille eller for stor. Vi er altid opdateret med den nyeste viden og teknik indenfor gas. Derfor kan vi tilbyde et professionelt og moderne udført arbejde.

Vi tilbyder:

  • Gasservice og vedligeholdelse
  • Gasinstallation
  • Opsætning af bygas
  • Opsætning af komfur
  • Installation og opsætning af gasmåler

Gasmester med garanti

Vores autoriserede gasmontør har mange års erfaring og høj ekspertise indenfor gasarbejde. Vi udfører kun arbejde, vi kan stå inde for med vores faglige stolthed.

Vi er desuden medlem af TEKNIQ, hvilket er din sikkerhed for, at vores gasmester er erfaren og udfører et ordentligt arbejde. Skulle du mod forventning blive utilfreds med vores arbejde, så sikrer vores medlemsskab af TEKNIQ dig hjælp fra ankenævn og en garantiordning i tilfælde af tvister.

Rådgivning og vejledning

Det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds med vores arbejde. Derfor lytter vi altid til dine ønsker og behov, så vi kan lave en løsning, du bliver glad for. Vi går ikke før, du er tilfreds med arbejdet.

Vores erfarne gasmester giver dig desuden professionel rådgivning og vejledning, hvis du har spørgsmål til vores arbejde eller de gasinstallationer, du har nu. Gasinstallationer skal altid være udført af en autoriseret gasmester, så er du i tvivl om dine gasinstallationer er korrekte, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Gasmester i København og omegn

Vi kører i hele københavnsområdet. Har du brug for en professionel og erfaren gasmester, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Vores gasmester står altid klar med professionel rådgivning og vejledning, hvis du har spørgsmål til dine gasinstallationer.

Kontakt os på telefon 35 37 11 83 og få en uforpligtende samtale med vores gasmester.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.