VVS NÅR DET ER BEDST 35 37 11 83 info@hcn-vvs.dk

Tagarbejde

H. Chr. Nielsen & Co. lægger tag og reparerer tagrender. Vores blikkenslager giver dig en god løsning på alt fra tag og facader til tagrender og nedløb. Få repareret det utætte tag eller få lagt et nyt inden skaderne udvikler sig.

Vi fikser og erstatter dine tagrender

Et utæt tag, og dårlige tagrender kan give fugtskader inde i huset. Derfor er det vigtigt at reagere, så snart du har mistanke om, at der er et problem. Vores blikkenslager sørger for, at dit hus kan stå imod vind og vejr.

Mange års erfaring med tagarbejde

Vores blikkenslager har mange års erfaring med tag, facader og tagrender. Derfor er du sikret en professionel og funktionel løsning på dine problemer. Vi lytter altid til vores kunders ønsker og behov, så vi kan lave en løsning, der gør kunden tilfreds og er af højeste kvalitet.

Vi tilbyder:

  • Nye tage og facader i skifer
  • Facadearbejde i zink og kobber
  • Inddækning af skorstene og kviste
  • Inddækning af skotrender, altaner, kviste og karnapper
  • Installation og reparation af tagrender og nedløb

Undgå fugtskader

Har et hus ikke funktionelle tagrender og nedløbsrør, vil regnvand løbe fra taget og direkte ind på murværk og facader. Det får facaderne til at se slidte og gamle ud, men giver også meget stor risiko for fugtskader inde i huset. Derfor er det en god idé at få tjekket tag, tagrender, skotrender og nedløbsrør igennem af en professionel for at være sikker på, at alt er, som det skal være.

Uforpligtende tilbud på tagarbejde

Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vores blikkenslager står altid klar til at tage en snak om, hvilken løsning han vil anbefale dig. Vi laver gode og holdbare løsninger.

Kontakt os på telefon 35 37 11 83 for en uforpligtende samtale om dit blikarbejde, og få et tilbud på en god og holdbar løsning.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.