VVS NÅR DET ER BEDST 35 37 11 83 info@hcn-vvs.dk

VVS Nørrebro

Chr. Nielsen & Co. vil være dit foretrukne valg, når du skal bruge en VVS-installatør på Nørrebro. Vi har eksisteret i over 100 år, hvilket giver os de bedste forudsætninger for at lave de bedste løsninger til dig. Vi tilbyder derfor alt inden for VVS på Nørrebro og resten af København.

Vi løser alt indenfor VVS Nørrebro

Kvalitet og funktionalitet er i højsæde hos H. Chr. Nielsen & Co., og derfor vi er stolte over at kunne levere løsninger af højeste kvalitet. Kundernes tilfredshed vægtes højt, og det betyder, at vi altid gør alt, hvad vi kan for at give dig en løsning, som du er tilfreds med.

Vi løser opgaver i hele København, og står derfor også klar til at løse alle typer VVS-installationer på Nørrebro og resten af København. Læs mere om VVS København.

VVS Nørrebro når det er bedst

Chr. Nielsen & Co. er autoriseret VVS-installatør, VVS-ingeniør, autoriseret gasmester og blikkenslager. Derfor kan vi tilbyde alt fra reparationer af utætte tage til rådgivning i indretning af det nye badeværelse, samt alle typer VVS-opgaver. Vi kan desuden installere og reparere gulvvarmen i dit hjem.

Vi udfører:
  • Alle former for blikarbejde
  • Renovering eller nyt badeværelse
  • VVS-arbejde i køkken og bryggers
  • Installering og reparation af gulvvarme
  • Gasarbejde og gasservice
VVS Nørrebro

VI udføre alle opgaver – VVS Nørrebro

Vi lytter altid til vores kunders ønsker og behov, så vi kan skræddersy lige netop den løsning, som kunden har brug for. På baggrund af vores mange års erfaring kan vi rådgive dig fra A-Z, så du er sikret den mest optimale løsning.

Du får altid en samlet pris på din opgave, inden arbejdet går i gang. Skulle der opstå uforudsete omkostninger i forbindelse med en opgave, får du altid besked, inden vi fortsætter arbejdet.

Kontakt VVS Nørrebro – H. Chr. Nielsen & Co. for at få en snak om dit projekt på telefon 35 37 11 83 eller send os en mail på info@hcn-vvs.dk.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.