VVS NÅR DET ER BEDST 35 37 11 83 info@hcn-vvs.dk

VVS Østerbro

Chr. Nielsen & Co. har eksisteret siden 1906. Det giver os over 100 års erfaring med alt indenfor VVS og blikarbejde. Hos os er kvalitet og funktionalitet i højsæde, og derfor gør vi aldrig noget halvt. Vi kører i hele København og udfører alt indenfor VVS Østerbro og resten af Købehavn og vi er altid klar til at rykke ud. Læs mere om VVS København.

Din autoriserede VVS-installatør på Østerbro

Uanset om vandhanen drypper, eller du står overfor en renovering af dit badeværelse, så har vi prøvet det før. Vores mange års erfaringer giver os de bedste forudsætninger for at give dig den bedste rådgivning og de mest funktionelle løsninger i hele København og VVS Østerbro.

Det er vigtig for os, at lave de bedste løsninger, der samtidig opfylder vores kundes behov. Vores team består udelukkende af dygtige og erfarne håndværkere, der altid står klar til at løse dine opgaver.

Vi lytter altid til vores kunders behov, så vi kan skræddersy netop den løsning, der passer til dig.

Vi udfører:
  • Alle former for blikarbejde
  • Renovering eller nyt badeværelse
  • VVS-arbejde i køkken og bryggers
  • Installering og reparation af gulvvarme
  • Gasarbejde og gasservice
VVS Østerbro

Løbende service på VVS Østerbro

Ønsker du løbende service for at sikre, at dine VVS-installationer vedligeholdes korrekt, så tilbyder H. Chr. Nielsen & Co. en serviceaftale. Det er nemmere at vedligeholde end at bygge nyt, og med denne serviceaftale er du sikret en grundig gennemgang af dine installationer.

Det betyder, at dine installationer holder længere. Samtidig kan reparationer foretages løbende, så du undgår kedelige overraskelser, fordi installationerne går i stykker.

VVS Østerbro når det bedst

Vi udfører opgaver i hele København og på Østerbro. Kontakt os for at få et tilbud på din opgave eller en serviceaftale på telefon 35 37 11 83 eller send os en mail info@hcn-vvs.dk.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.