VVS NÅR DET ER BEDST 35 37 11 83 info@hcn-vvs.dk

VVS på Vesterbro

Med over 100 år på bagen er H. Chr. Nielsen & Co. et sikkert valg, hvis du skal bruge en VVS-installatør. Høj kvalitet og kundernes tilfredshed er i højsæde hos os. Uanset hvilken VVS-opgave du står med, har vi prøvet det før, og derfor kan vi levere de bedste løsninger til dig. Vi løser alle opgaver indenfor VVS Vesterbro og resten af København. Læs mere om VVS København. 

VVS-løsninger af højeste kvalitet på Vesterbro

Trænger dit køkken til en kærlig hånd, skal du have nyt badeværelse eller skal tagrenden skiftes? H. Chr. Nielsen & Co. er autoriseret VVS-installatør, autoriseret gasmester og blikkenslager. Vores brede arbejdsområde gør det muligt at levere funktionelle løsninger af højeste kvalitet til hele København og VVS Vesterbro.

Vi tilbyder:
  • Alle former for blikarbejde
  • Renovering eller nyt badeværelse
  • VVS-arbejde i køkken og bryggers
  • Installering og reparation af gulvvarme
  • Gasarbejde og gasservice
VVS Vesterbro

Din foretrukne VVS installatør – VVS Vesterbro

Ved akutte problemer står H. Chr. Nielsen & Co. altid klar til at rykke ud til kunder på Vesterbro og resten af København. Vi ved, hvor vigtigt det er, at VVS-installationerne virker, og derfor kan du altid få at vide, hvornår vi kan være hos dig.

Vi giver dig altid en samlet pris på din opgave, så du ved nøjagtigt, hvad du kan regne med. Skulle der opstå uforudsete omkostninger i forbindelse med en opgave, får du altid besked, inden vi fortsætter arbejdet.

VVS Vesterbro når det bedst

Skal du have nyt badeværelse, køkken eller har du et helt tredje projekt? Vi har været i branchen i over 100 år og kan rådgive dig fra A-Z. Vi kommer gerne forbi til en snak om lige netop dit projekt, så vi kan finde den bedste løsning.

Kontakt H. Chr. Nielsen & Co. for at få en snak om dit projekt på telefon 35 37 11 83.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.