Gasmester

gasmester

Autoriseret gasmester

H. Chr. Nielsen & Co. er professionel autoriseret gasmester. Vi har udstyret, erfaringen og den kvalificerede ekspertise til at udføre dine opgaver inden for gasservice og -reparation. Hos os er kvalitet og god service i højsædet, og derfor kan du regne med sikre og gode løsninger, når du vælger HCN VVS.

Vi løser alle opgaver inden for gas, og hos os er ingen opgave for lille eller for stor. Vi er altid opdateret med den nyeste viden og teknik inden for gas. Derfor kan vi tilbyde et professionelt og moderne udført arbejde.

Uanset om du allerede har eksisterende gasinstallationer, eller skal have oprettet det hele fra bunden, så kan vi hjælpe dig. Vi sørger for at dine installationer bliver opdateret, hvis de eksempelvis er af ældre dato, og at de er udført efter de nyeste standarder.

Vores gasmester tilbyder:
Z
Gas service og vedligeholdelse
Z
Gas installation
Z
Opsætning af bygas
Z
Opsætning af komfur
Z
Installation og opsætning af gasmåler
gasmester_københavn

Gasmester i København og omegn

Vi har base centralt i Søborg og vores gasmester kører gerne ud i hele København og omegn.

Gas og vandmester med garanti

Vores gas og vandmester har mange års erfaring og stor ekspertise inden for gas-arbejde. Vi udfører kun arbejde, vi kan stå inde for med vores faglige stolthed. Vi har styr på god praksis og lovgivning inden for området og sørger for at dine gasinstallationer er sikre og i høj kvalitet.

Vi er desuden medlem af TEKNIQ, hvilket er din sikkerhed for, at vores gasmester er erfaren og udfører et ordentligt arbejde. Skulle du mod forventning blive utilfreds med vores arbejde, så sikrer vores medlemskab af TEKNIQ dig hjælp fra ankenævn og en garantiordning i tilfælde af tvister.

En gasmester med fokus på god service

Det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds med vores arbejde. Derfor lytter vi altid til dine ønsker og behov, så vi kan lave en løsning, du bliver glad for. Vi går ikke før, du er tilfreds med arbejdet.

Vores erfarne gasmester giver dig desuden professionel rådgivning og vejledning, hvis du har spørgsmål til vores arbejde eller de gasinstallationer, du har nu.

Brug en autoriseret gasmester
Gasinstallationer skal altid være udført af en autoriseret gasmester, så er du i tvivl om dine gasinstallationer er korrekte, så kontakt os for en uforpligtende snak. Det er vigtigt at sikre dine installationer, både for din egen og andres sikkerhed.
Få besøg af en gasmester

Har du brug for en professionel og erfaren gasmester, så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. Vores gasmester står altid klar med professionel rådgivning og vejledning, hvis du har spørgsmål til dine gasinstallationer.

Kontakt os på telefon 35 37 11 83 og få en uforpligtende samtale med vores gasmester.