VVS NÅR DET ER BEDST 35 37 11 83 info@hcn-vvs.dk

VVS Søborg 

Chr. Nielsen & Co. har eksisteret i over 100 år. De mange års erfaring indenfor VVS og blikarbejde i København er din garanti for høj kvalitet. Vi er stolte over at kunne levere solide og gode løsninger til vores kunder, og derfor gør vi aldrig noget halvt. Vi står altid til rådighed og udfører alt indenfor VVS i Søborg

Alt indenfor VVS Søborg 

Drypper vandhanen, skal du have varme i gulvet eller lappet et utæt tag? Vores mange års erfaring indenfor VVS er din garanti for en funktionel løsning på dine opgaver. Uanset om det drejer som en reparation, renovering eller opsætning af nyt, så har vi prøvet det før.

Som VVS-ingeniør, autoriseret gasmester, blikkenslager og autoriseret VVS Søborg,  kan vi hjælpe dig med alt fra indretning af badeværelse og køkken til at udføre alt indenfor VVS. Læs mere om VVS København.

Vi lytter altid til vores kunders behov, så vi kan skræddersy netop den løsning, der passer til dig.

100 års erfaring indenfor VVS

Siden 1906 har vi løst VVS-opgaver i hele København, og det er ikke uden grund, at vi har eksisteret i så mange år. Vi går nemlig op i altid at levere et resultat, der er i topklasse. Vi kombinerer solide løsninger med kreativitet, og derfor tager hver løsning udgangspunkt i lige netop dine ønsker og behov.  Vi holder lokalt til i Søborg og løser opgaver i hele København. Vi kører over hele københavn og laver også vvs Søborg

VVS Søborg når det er bedst

Vi kommer gerne forbi til en snak om dit VVS-projekt. Det er vigtigt for os, at du bliver tilfreds, og derfor rådgiver vi dig fra A-Z inden arbejdet begynder. Kontakt H. Chr. Nielsen & Co. i København på telefon 35 37 11 83 eller skriv til os på info@hcn-vvs.dk.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.