Blikkenslager

Blikkenslager med mange års erfaring

H. Chr. Nielsen & Co. er blikkenslager som har mange års erfaring, med blikarbejde i København og omegn. Vi sikrer dig en god løsning på dit blikarbejde, og vi lægger vægt på høj kvalitet og god service.

Skal du have udskiftet eller repareret tagrender, eller have lavet zink inddækning af kviste og skorstene, så er vores blikkenslager klar til at løse opgaven for dig. Vi udfører alt i zink og kobber, og vi lytter altid til dine ønsker og behov, så du får en løsning, der passer til dig.

blikkenslager

Det tilbyder vores blikkenslager

Z
Facadearbejde i zink og kobber
Z
Inddækning af skorstene og kviste
Z
Inddækning af skotrender, altaner, kviste og karnapper
Z
Installation og reparation af tagrender og nedløb
Z
Nye tage og facader i skifer

Få en samlet pris på dit blikarbejde

Du får altid en samlet pris på det planlagte arbejde, så du kender omkostningerne, før vi går i gang. Skulle der mod forventning opstå uforudsete omkostninger, så informerer vi dig altid, før vi fortsætter arbejdet.

Blikarbejde i høj kvalitet

H. Chr. Nielsen & Co. sørger for at dit hus er tæt og godt beskyttet mod vind og vejr. Vores blikkenslagere beklæder tag og facader i kobber, zink, aluminium, rustfast stål, stål eller skifer. Vi står klar til at løse dit blikarbejde i hele København.

blikkenslager_københavn
Udendørs blikarbejde

Vores dygtige blikkenslagere beskæftiger sig primært med udendørs blikarbejde. Uanset om det gælder udskiftning eller reparation af tagrender, zink inddækning af kviste og skorstene, eller andre former for facade inddækninger, så står vores erfarne blikkenslagere klar til at løse opgaven.

Utætheder i tag, facader og tagrender kan ende med fugtskader. Har du mistanke om, at dit hus er utæt, er det derfor vigtigt, at du reagerer med det samme, inden skaden udvikler sig.

Blikarbejde efter dine behov
Vi lytter altid til dine ønsker og behov, så vi kan finde den bedste løsning til dig. Vi har altid fokus på at levere blikarbejde, der sikrer et langtidsholdbart resultat af højeste kvalitet.

Tagarbejde

H. Chr. Nielsen & Co. lægger tag og reparerer tagrender. Vores blikkenslager giver dig en god løsning på alt fra tag og facader til tagrender og nedløb. Få repareret det utætte tag eller få lagt et nyt, inden skaderne udvikler sig.

Vi fikser og erstatter dine tagrender
Et utæt tag, og dårlige tagrender kan give fugtskader inde i huset. Derfor er det vigtigt at reagere, så snart du har mistanke om, at der er et problem. Vores blikkenslager sørger for, at dit hus kan stå imod vind og vejr.

Mange års erfaring med tagarbejde
Vores blikkenslager har mange års erfaring med tag, facader og tagrender. Derfor er du sikret en professionel og funktionel løsning på dine problemer. Vi lytter altid til dine ønsker og behov, så vi kan lave en løsning, der gør dig tilfreds og giver dig den højeste kvalitet.
Undgå fugtskader
Har et hus ikke funktionelle tagrender og nedløbsrør, vil regnvand løbe fra taget og direkte ind på murværk og facader. Det får facaderne til at se slidte og gamle ud, men giver også meget stor risiko for fugtskader inde i huset. Derfor er det en god idé at få tjekket tag, tagrender, skotrender og nedløbsrør igennem af en professionel for at være sikker på, at alt er, som det skal være.
Står du med en opgave, som du ønsker et uforpligtende tilbud på, så er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en snak om, hvordan vi vil gribe din opgave an, så du får den bedst mulige løsning.
blikkenslager_vvs